LOVERS ARE LONELY.

vad ska det bli av dig?


Idag har jag hittat studentklänning, äntligen! 1,5 lax fick pungas ut men det kan det nog vara värt tycker jag, eftersom baldressen bara kostade 174 kronor. sjukt nice! Jag kom hem efter skolan förbannad som ett bi av olika anledningar, lämnade ilskan hemma och gav mig ut på en timmes promenad. Jag plockade vitsippor, säkert 200, medan ett stilla sommarluktande regn föll ner. Det var så sjukt fint. Vad mer behöver man i livet än sig själv och vitsippor?

Jo, till exempel Michaela Lifh. Har inte träffat henne ordentligt på hur länge som helst men fick mig en liten pratstund idag. Saknar dig, kompis! Vi får se till att skaffa moppe igen, åka upp till stadsparken och grilla korv och hälla senap över hela mig, minns du det? haha!

Nu ska jag fortsätta skriva på min projektrapport, dricka upp mitt te och bara ha det gott. Saknar min katt och Johan, världens bästa kille. Men mest längtar jag nog efter studenten.


Imorgon blir det skola från åtta till ett, sedan ska studentklänningen köpas, kanske dansas runt i ett slag hemma. Sedan blir det återigen promenad och projektrapportsskrivning.






Michaela och jag förra året.


noirnox.

JAG TROR STENHÅRT PÅ DIN PLAN.

just nu lyssnar jag på kent ft. familjen - töntarna. Det borde du också göra, för den är snuskigt bra.


Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt

Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån
Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst
Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp
Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Lägg dig ner nu och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen

DET SNURRAR I MIN SKALLE.

sitter och lyssnar på sommarnostalgimusik (börjar bli en vana nu). familjen är sjukt fina med "det snurrar i min skalle", utspringsjingel kanske? Idag är det 50 dagar kvar tills den elfte juni, men det är bara fem veckor kvar tills allt i skolan ska vara skrivet och inlämnat, så det är kanske dags att sätta fart. Det känns fortfarande sjukt ofattbart att jag snart tar studenten med allt vad det innebär, men så jävla fint!


Anyhow, igår spelade hv fjärde finalen mot dif. och förlorade.. Så ingen chans för vinst idag tyvärr. Nu står det 2-2 i matcher vilket suger, de skulle ju vinna igår och idag! FAN! Helt orättvist igår då hv måste vunnit skottstatistiken överdrivet i förlängningen (har inte kollat vad det blev tills slut). De var i offensiv zon i princip hela förlängningen och förtjänade helt klart en vinst, så på ren röta lyckas dif bryta igenom några sekunder innan första förlängningsperioder. Piss i havet!


Aja, ny match ikväll och den måste vi vinna, annat hade varit sjukt pinsamt.




noirnox. 

LONDON CALLING.

Sitter och lyssnar på the clash och kings of leon. jag lyssnade så sjukt mycket på kings förra sommaren så det är sjuklig nostalgi och längtan- relaterat, speciellt när det är två grader och mulet ute, och snö är påväg enligt smhi..Men men, vädret råder över sig självt. Nu är det snart dags för körlektion innan det bär av till skolan för att skriva arbete om Darwin med världens bästa tjej, Pauline ♥. Efter skolan blir det plugg, kanske lite träning och sen är det dags för hockey. Gjorde en facebookgrupp där jag bjöd in lite allt möjligt folk för att komma och kolla hemma hos mig, det råkade visst bli 43 inbjudna, whoops..Aja, finns det hjärterum så finns det stjärterum! Vore så fruktansvärt om HV vann ikväll, då kan nämligen de vinna sm-guld imorgon, och i jkpg är det en sån sjuk happenning. Folk springer ner på stan. När HV vann senast, 2008, fanns det så mycket människor nere på stan efter segern att jag frågade mig själv om det verkligen fanns så här mycket ,änniskor i jönköping eller om de var inhyrda. Sjukt roligt!

Nehe, nu blir det borsta tänderna och sen bär det av till körskolan!







noirnox.

SPIT OUT YOUR LIES AND CHEWING-GUM.

sitter och skriver gudstjänstrapport och lyssnar på phoenix, det är så fruktanvärt fin vårmusik. känner dock att phoenix får hänga med hela sommaren om de så vill, helt fantastiska. blir alltid att jag lyssnar på summer days( http://www.youtube.com/watch?v=B3370ofypVI ) när jag sitter och pluggar, i synnerhet då jag skriver. fruktanvärt fin skit. idag har jag varit på stan och kollat på studentklänningar, hittade ett par riktigt tjusiga som dock satt som skit i och med att jag har storlek 42 och inte storlek 36 som är mer "beundransvärt". Ska jag behöva gå ner tjugo kilo för att kunna passa i klänningar från de lite mer extravaganta märkena eller får jag hålla mig till HM och gina tricot? Fruktansvärt tråkigt tycker jag. Jag har en shysst figur som tråkigt nog bara ser ut som pannkaka i designerklänningar. Men jag ger inte upp, jag ska ha en snygg klänning och jag nöjer mig inte med HMs eller Gina tricots tråkiga utbud! Kvinnliga kurvor är det bästa som finns och designers borde göra sitt yttersta för att hylla dessa, så det så.

Ikväll är det hockey och jag lär väl balla ur och sitta och tjata om hur HV "måste sluta slarva med pucken!!!" , fråga mig "Vad fan tänkte Janne Karlsson när han värvade Ward-fittan!?" och så vidare och så vidare. Jag älskar hockey!





Här är till exempelvis en skitsnygg klänning från French connection, tyvärr går deras storlekar endast upp till size 12, dvs storlek 40. Skamligt. De predikar ju i princip "vill du bära våra snygga plagg måste du vara smal". Man skäms ju. (Inte för min vikt, för deras policy).








GE MIG.

Jag är verkligen en sjuklig gottegris. Har ätit en massa godis nu i veckan, men tänker försöka att bara äta på lördagar i fortsättningen, att lägga av helt blir för jobbigt för huvudet. Tar man en godisbit efter ett långt uppehåll blir man helt besatt. Jag tror säkert att det är samma typ av begär och beroende som till knark eller cigg. Godis är typ bäst i världen, och jag vet, som framtida dietist vet jag att det är rent självmord på kroppen med alla färgämnen och konstiga tillsatser. (Men jag kan också säga såhär, jag smakade helt ekologiskt godis gjort på enbart "reko shit", det smakade piss, seriöst. Jag ville dö.) Godis är godis, frukt är inte godis, popcorn är inte godis, och inte vindruvor heller. GODIS ÄR GODIS! Och dee e najs.

Hjälp, ett inlägg om bara godis, come on..





noirnox.



VÅR.

Sitter idag på balkongen och det är så snuskigt varmt och gött! Skriver de sista loggboksinläggen idag för imorgon ska projektarbetet in! En enorm börda som släpper, hur skön är inte den känslan?♥ Jag tog lite bilder där jag satt men jag orkar inte koppla in tegelstenen till datorn, här kommer istället en bild på maj! Saknar det långa håret lite, har mer page-liknande nu. Nehe, nu måste jag fokusera in i det sista med plugget, får skriva mer senare kanske.







noirnox.

ALEXANDER MCQUEEN.






Ni kanske känner igen dem? Lady gaga bär dem i sin video till "Bad romance" tillsammans med en klänning från samma snubbe. Visst är de stört snygga, konstiga, balla, sjuka? Jag skulle aldrig i livet kunna ha på mig dem, hur skulle det gå till liksom? Störda skor.

bröder.

jag har två. Eric, som är gift och bor med sin lille familj i australien, och Simon, som pluggar till sjukgymnast i Uppsala. Själv bor jag ensam i jönköping. Ni som med mig är yngsta barnet vet hur otroligt sorgligt det är när de äldre syskonen försvinner. Simon kommer hem kanske tre gånger under året med undantag för sommaren då han nog är hemma i jönköping hela tiden. Eric däremot, jag vet inte när han ska ta och släpa hem sin familj och flytta till sverige igen.

De bor utanför Sydney, har världens finaste pojk på två och ett halvt som heter Joshua och en till liten knodd på väg. De var hemma nu över jul och Sua (Joshua) är helt otrolig. Jag och resten av min familj ifrågasätter hur Eric och Lindy ska lyckas med en lika fin unge, jag hoppas att det är en grabb till.








påsklovet.


älskade paulie och jag, syns gör även christian och michaela!

warmth- Tigr Lou.

Ja, jösses. Om mindre än två månader tar jag studenten, det känns helt galet. Både studentklänning och baldress är fixat, så snuskigt gött. Just nu är det mycket plugg i och med de sista krafttagen i skolan, men det ska nog gå vägen till slut. Fick min studentmössa nu innan påsk, det är sådant som gör att man faktiskt står ut, skolarbeten, projektarbeten med mera blir enklare att skriva med en studentmössa på huvudet. I sommar blir det mycket jobba jobba och sen drar jag. Tänk att kunna ge sig av helt obegränsad, ja, i varje fall tills peningarna tar slut.


Det är fint att drömma sig bort då och då, eller jämt. Jag är dock mitt i en fin vecka med en del roliga strapatser på gång, ni får väl veta så småningom vad jag menar med det.




noirnox.

RSS 2.0