CUT HIS FUCKING HEAD OFF.

13 skoldagar kvar till studenten
6 examinationer kvar.


Det går bra nu, kompis det går bra nu!


Två sjukt söta tjejer plingade just på dörren hit, de skulle sälja något, det var uppenbart. Men jag blev tämligen chockad då den ena flickan öppnade munnen och sa:

Hej vill du köpa salami?

Jösses, på min tid sålde man kolor, bullar eller jultidningar. Vad händer med världen?


Annars då? Jo jag börjar se ett ljus på en tolvårig lång tunnel och inget känns bättre. Allt till balen och studenten är fixad. Nästa vecka är det BAL! Sjukt. Vill ni komma och kolla så går jag klockan fem på torsdag, alltså den 27e! Idag bokade jag hår- och sminkfix, blir riktigt nice att bara sitta i flera timmar och bara bli ompysslad. Jag kan nog inte riktigt fatta att jag faktiskt slutar skolan om 24 dagar (om man räknar med alla dagar fram till den elfte juni). Sen är jag arbetslös! Stört! I vilket fall, imorgon är det naturredovisning om Darwin med Pauline och Kalle, blir intressant, ska ta och läsa igenom allt mitt "stoff" och sammanfatta lite ikväll, sen blir det mer plugg i form av svenska och samhäll, kanske lite religion också.



herråå.



noirnox.

I'M GONNA GET SO VEXED.

lyssnar på cookie monsta och chillar. dubstep är verkligen livets musik. är trött som fan efter att ha klippt gräset med ickesjälvgående gräsklippare, kan tilläggas att gräset var ungefär 20 cm långt, så jag fick ju dessutom räfsa upp allt gammalt gräs efter. Det var ändå helt okej, vädret var ju i alla fall behagligt.


ikväll ska pappa ha homeparty med sin herrklubb så då får jag väl sänka min musik och kanske ge mig ut och göra stan farlig? återstår att se.



pössss!

noirnox.

THE ART OF WALKING ON COCAINE.

11 skoldagar till balen.
18 skoldagar till studenten.
10 examinationer kvar.



Jag ska fixa det här!

Det känns faktiskt som att livet rullar på snällt och säkert. Veckan såhär långt har varit produktiv med promenader varje dag, jobbmöte, körlektion och solning. Det är riktigt skönt att sola och känna att man faktiskt blir lite brun och fräsch, särskilt nu tills balen. Idag skriver jag hyllningstal och tar det lite lugnt. Nästa vecka går jag bara två dagar i skolan men har trots det fyra examinationer; rättskunskapsprov, naturkunskapsprov, engelskaredovisning och samhällsdebatt. Låter party va? Nae. Men det får väl gå det också, efter de två dagarna är det ju trots allt bara sex examinationer kvar under min skoltid, känns som man kan leva med det! Blir dock fortfarande irriterad ibland på folk som tror att samhällsprogrammet är ett glidarprogram, något som också är skrattretande är att innan påsklovet sa de flesta lärare; "Efter påsk är det lugnt!" Bullshit! Det är nu de smäckar på med uppsatser (några i alla fall). Vettiga lärare tar de tunga uppsatserna i mitten av terminerna och seminarier på slutet! Usch och fy och blä för vissa alltså.


I vilket fall, nu ska jag fortsätta med mitt svenskatal och gosa med min katt.



SOLEN I ÖGONEN.

låt mig bara vara lycklig när jag har solen i ögonen.


RSS 2.0