SUA.


Världens finaste pojk kommer hem om mindre än två veckor. Älskade älskade barn!

VILL DU LIGGA MED MIG DÅ?

- om sanningen ska fram.


Catchy låt det där.

Jönköping ja. Vilken stad, sådär kul. Trots allt har jag nu fått sommarjobb på Stormtrivs, ett städbolag som städar på företag och hos privathushåll. Jag började redan förra veckan med två dagars introduktion, kastades rakt in i städningen och det kändes bra med lite fysiskt arbete. Introduktionen fortsätter denna vecka, väntar i skrivande stund samtal från kontoret för att se hur veckan kommer se ut, men idag verkar jag få vara ledig.  Efter ytterligare några dagars intro kommer jag att gå på extratimmar nu maj ut, sedan ett fast schema under sommaren, känns skönt att få casha in i sommar i alla fall!


Annars då?
Annars försöker jag träna ordentligt och det går framåt. Trodde jag háde gått flera kilo nu sedan hemflytten men jag står stadigt på vikten jag stått på i några veckor nu. Det är lite tråkigt, men det dalar nog snart ännu mer om jag bara fortsätter som jag gör. Det är skönt när man bor hemma och jobbar- det finns alltid bra mat hemma och schemat gör att man äter på någorlunda regelbunda tider. Det gillar vi!


Igår tog tre kronor VM-silver. Guld skulle de visst inte ha, hade de bestämt. Besviken tjej- ja!


Imorgon ska jag och far på världspremiären utav Pirates of the Caribbean- det ska bli fett. Idag då? Idag (om jag inte får åka och jobba) ska jag ta en långpromenad, kanske se POTC 3 som uppvärmning, gosa med Moltas och putsa på CV't!



Puss

Julia

RSS 2.0