gatt



Stina gör lite kaos med Martins badrum. Jag och Stina L var goda medhjälpare.

HAVREFLARN ROPAR NÅN HÄR!

Abou, tusen år sedan jag bloggade. Om vi kör en sammanfattning om vad som hänt efter studenten då;

- Jobbade på församlingshemmet i sofia församling juli/augusti
- Planerade flytt till göteborg med Markus
- Sökte jobb som en tok
- Hade dåligt flyt med jobbsökandet, det gick bätte bättre för Markus. Det knakade lite i fogarna och det slutade med att han flyttade utan mig, något som känns rätt bra idag ändå!
- Fick framtidsångest och gick in på uppsala universitets hemsida och kollade vilka kurser man kunde senanmäla sig till, hittade arkeologi och bara körde. Anmälde mig på tisdagen, flyttade upp till Uppsala på fredagen. Snabba ryck!
- Bodde första tiden hos familjevänner i årsta
- Flyttade till studentgettot Flogsta i början av oktober



- Flyttade alldeles nu i dagarna till Ansgarsgården där jag nu bor i korridor tillsammans med tre andra tjejer. Jag trivs alldeles ypperligt och har nära till stan och skolan, ett fräscht kök och ett mysigt rum. Uppsala känns mer och mer som hemma och livet känns riktigt fint. Saknar självklart många viktiga människor i staden, men man kan ju inte hålla fast vid boet för evigt.

Nu är planen att komma in på antingen kostvetenskap A eller ännu hellre Dietistprogrammet. Här är väl min enda oro just nu, att jag inte ska komma in på någon utav dem, för då blir det adjö Uppsala. (Har i princip bestämt mig för att inte läsa en termin till bara för att få vara kvar om det inte tar mig närmare min utbildning till dietist eller kostvetare, det blir för dyrt med lånen).



I skrivande stund sitter jag och kollar på tv och om en stund kommer Stina så ska vi titta på någon rulle och käka något GATT. Kanske lite gasqueplanerande också, vi gasquar för lite!



Nu ska jag packa upp lite mer kläder, behöver fler förvarningsmöjligheter..

Heppåre!

RSS 2.0