JAG VAR SJUTTON, BODDE SJÄLV OCH HADE TAPPAT KONTROLLEN.

Just nu: Maskinen- Buffalo Blues


God morgon lovers!
Ännu en strålande dag, eller något i den stilen. Ligger dock fortfarande på kammarn så vem är jag att uttala mig?

Igår och idag går den här donnan kväll och det innebär ledighet fram till 16.00/17.00. Då kan man passa på att göra lite grejer! Igår träffade jag exempelvis Johan efter hans fjällvandring och innan hans tillbakaresa till lund. Vi skulle egentligen bara käka lunch, men gullekillen hjälpte mig även att få bort all skit jag inte ordnat efter flytten! Sedan jag flyttade in har köket vart fullt utav flyttkartonger vars innehåll jag skulle skänka eller slänga. Är man själv utan bil och jobbar sju dagar i rad blir detta dock mer krångligt än det låter. Men nu är allt gammalt äckel ute ur lägenheten och jag kan äntligen fixa med bord och stolar så att jag någongång kan äta min mat sittandes i mitt kök. Framsteg kallas det. Mycket skönare än ni kan föreställa er.

Annars då? Annars är allt bara underbart.



OKEJ.

Stadsparksvallen menade jag.


HALLÅ HJÄLTAR!

Just nu;
Going up the country- Canned Heat.
 
 
Åh vad långt det går mellan inläggen nu då. Pinsamt! Men nu är jag här i alla fall! I min alldeles egna lägenhet och är sådär äckligt nöjd med livet. 
 
Idag är jag ledig och har inga direkta planer direkt. En prommis ner till stan och kolla på saker kanske? Ja. Så får det bli. Igår var jag också ledig och var uppe på Ikea och handlade lite småskit till nya lägenheten. På måndag åker jag dock upp på riktigt och ska köpa massa döjra grejer man aldrig tänker på att man behöver. Typ hurtsar och handdukar, mattor och kanske en liten blomma med. Igår var jag dessutom på vapenvallen och kollade på J-södra! Det var kul! Seger med 3-2 mot serietvåan brommapojkarna. Efter det hemgjord (Nåväl; halvt hemgjord) pizza med fotbollssällskapet. (Nej, inte med J-södra, så stor lägenhet har jag inte).
 
Sedan vi sist hördes har det ju typ varit en hel sommar? 
Jo så är det. Och jag har ändå hunnit med en del på min semester. Däribland emmabodafestivalen som var riktigt nice! Delade tält med godingen på bilden nedan. Hann även med en minisemester till Götet med bästa Johan! Vi gick på universeum och bara mådde och åt god mat! Nu är dock sista semesterveckan förbi och ni hittar mig åter oftast på maxi, och det är verkligen inte helt fel. Har saknat jobbet och alla kollegor under mina fyra veckors semester!
 
Ha det gott, superstars.
 

RSS 2.0