NEW YEARS EVE.

Ligger och lyssnar på musik från förr och taggar kvällen, helgen och hela veckan faktiskt. Hela livet tillochmed. Idag åker jag till haverdal med 19 andra makalösa människor för att fira in det nya året och bara ha det gött. Ska bli vansinnigt roligt!

Igår var jag med världens bästa mamma på middag och bio. Julle bjuder! Det var min julklapp till mamma, så det blev en italienare och en grek och sedan filmen "New years eve" som jag tyckte var riktigt bra. Roligt med så många kända skådisar i en och samma film.

Nu ska jag duscha! Hörs mer i helgen!

Grått nytt lår på er.

Bild på bulle.


POJKAR POJKAR POJKAR.

- här kommer ett hundår till.



Hej kära ni! Lite bloggtorka nu över mellandagarna har kanske känts av från er sida. Inte vet jag! Nu är jag i alla fall lite mer tillbaka. Vad har jag gjort nu i mellandagarna? Jag har jobbat 25e, 26e och 27e och igår var jag ledig. Både igår och i tisdags (jobbade kväll) har jag kollat in mellandagsrean litegrann. Har inte köpt så mycket. Mer väsentliga grejer. Ett par jeans och vårtmedel! Nu jäklar har vårtan frysts ihjäl! Nu ska jag bara vänta ut den i två veckor. HATAR vårtor.

Gårdagskvällen spenderades i PG med massa fint folk. De flesta har sovit över men eftersom jag börjar ett idag tyckte jag nog det var bäst att sova hemma. Nu sitter jag och kollar på lite slalomtävling på svt och mest göttar lite. Börjar bli sjukt taggad på nyår. Beger mig tidigt på lördag ner till haverdal för att fira där med världens bästa människor typ.

Lite bilder från igår!


Ha en fin dag, loverz!


PLANERAR.

hemliga grejer och längtar.


JUWLAWFTON!!

Hej alla barn! Idag är det julafton och det är ju riktigt mysigt, men det är också lite bitterljuvt. När man var liten var ju verkligen hela julafton en enda lång väntan på julklapparna på kvällen. Det spelade ingen roll om man fick äta hur mycket knäck och skinka som helst- ge mig tomefan liksom! Numera tänker man som en tvättäkta vuxen svensk -

"Åh nu blir det mormors köttbullar och doppe och sill. Och så får vi vara tillsammans och bara ha det bra. Ååh iår ska vi inte stressa och köra fan."

För mig blir det just så idag. Jag och min familj ska bara vara här hemma och ta det lugnt och doppa lite innan vi i eftermiddag efter Kalle åker ut till mormor och morfar där alla andra är. Julklapparna klarade vi av här igårkväll när jag kom hem från jobbet. Jag fick världens finast glas av min bror som jag suktat efter i säkert ett år, en jättefin kalender av min älskade mammiz och lite annat fint. Av mig fick Simon en bok och mamma ska jag ta med på a night on the town med trerätters.

Sen runt elva är jag åter i staden och då är det midnattsmässa som gäller! Ses vi där?

God jul på er alla!

Puss från mig till dig.


HEJ KÄRA NI!

Nu var det ett par dagar sedan igen! Jobbet tar mycket tid såhär i juletider, skyller lite på det! ;)

Idag slutade jag vid fem och har sedan dess städat, diskat och tvättat och nu lagar jag mat. Känner mig som en tvättäkta husmor!


På torsdag är jag ledig och ska ha kalas för alla fina homecomers!

Är lite för hungrig för att blogga nu! Vi hörs nog senare. Haha

Puss på er


MOTHER SUPERIOR JUMP THE GUN.

Hej kära läsare. Idag äter jag lyxbrunch och kollar på musikhjälpen och ska strax önska en låt och skänka 50 kronor. Alla kan ge 50 kronor. Ge du också! Människor behöver din empati. För världen är större än ditt rum, ditt smink, den nya prylen du vill ha, din stad och vårt land. Ge till någon så de kan få ett eget rum, en utbildning och ett värdigt liv.

Man ska försöka vara osjälvisk. Och man ska ge utav det man har.

Snart ska jag, Patrik och Leif upp till A6 och greja lite.

Puss på er!


HEJ'

Det har trillat in lite kommentarer nu senaste dagarna, och alla är lika mycket värda och fina!

Tack gullungar!

Jag ger er tummen upp med rosa handen! Idag är jag lite halvledig och var hittills hjälpt brorsan och hans familj att flytta. Nu får de äntligen ett stort härligt hus där alla mina fina kids får varsitt stort rum och massa tomt att leka på!

Så lycklig för min familj.

Nu tar jag en macka och sen ska jag ta igen lite sömn. Satt nämligen alldeles för länge och diskuterade riktigt nice grejer och lite ganska onice grejer med Tobbe, Jenny och Felix i prästgården igår. Men det blev ett gott snack.


CHILLAXAR.

Idag har jag en skön ledig dag. Dagens började med lire lussefirande av min lillkusin Ida på hennes förskola. Kvart över sex var man uppe och (inte) hoppade. Jag är verkligen inte gjord för tidiga mornar! Haha. Men söt var hon i alla fall, lilla pepparkaksgumman!


Jag var hemma runt nio igen och då var det sängen dajrekt som gällde! Sov ut till ett (!!!!) och sen dess har jag käkat och nu chillar jag. Snart är det väl dags att ta sig ut på stan för att träna och sen är det dags för konfirmandläsning ikväll! En riktig festdag!

Här är jag och min nya bil förresten.

Puss på er


EN RIKTIG KVINNA.

Nu bloggar jag för en anledning igen. Om något av det viktigaste jag vet. Så snälla, ge mig en stund att förklara. Ta dig lite tid och läs.


Vi pratar så jävla mycket om hur det var förr, om mans- och kvinnoideal. Att kvinnorna skulle vara i köket och männen i garaget. Där är vi nu mer eller mindre jämställda, och man bakar idag oftast för att man tycker att det är roligt, oavsett vad man har mellan benen. MEN!


Har ni tänkt på alla moderna ideal? Tjejer, och kvinnor, ska vara städade, bädda sängen, vänta flera dagar innan att svara om en kille man gillar hör av sig och så vidare. Man ska vara så jävla svårflörtad och städad. Varför då?

Och killar ska vara de som agerar och uppvaktar. Varför ska det vara så?

Varför får brudar inte gå runt och vara äckliga? Jag tycker det mest manliga är om en man vågar bryta mönstret, vågar vara sig själv. Nästan vågar vara "kvinnlig" om ni förstår vad jag menar.

Jag är kvinna, jag rapar, jag bajsar och på mig växer det hår på benen, under armarna och mellan benen tidvis om jag inte har rakat mig på ett tag. Jag har också massa bristningar på magen och låren. Just nu sitter jag i leggings, tanttrosor, en tisha och hood. En mössa har jag också! Här sitter jag i min säng och äter fet mat och kollar på musikhjälpen. Jag har en fotvårta också. Är jag mindre kvinna för det? Helvete heller!

Här har ni en bild på en vanlig kvinnas mage. Blir ni överraskade nu, grabbar? Vänj er!


MAT!


ETT INLÄGG OM GURKMAJONÄS.

Majonäs består utav äggula, olja och vinäger. Ofta tillsätts också senap och lite kryddor. Och ibland tillsätts gurka, då oftast inlagd sådan, så kallad bostongurka. Denna feta sås vispades för första gången runt 1500-talet av hertigen Mayenne. Oftast äter man majonäs till räkmackor och till pommes (om man är i Tyskland eller förenta staterna). Men när äter man gurkmajonäs? När jag hör just gurkmajonäs tänker jag direkt remoulad och pickels! Är det rätt? I så fall äter jag gurkmajonäs på hemlagade fiskburgare. Och nu blev jag så sugen på hemmagjorda fiskburgare att jag nog banne mig ska laga det imorgon!


Hoppas ni är nöjda med gurkmajonäs-inlägget, fans.




Puss och Godnatt!


BEATLEMANIA.

Glömde ju det främsta på listan igår. Visste ni att jag är en riktigt fullfjädrad beatlesbrud? Beatles är det bästa band som någonsin existerat och som någonsin kommer att ha existerat.

Låtar ni måste lyssna på (om ni inte redan gjort det).

• I've just seen a face
• Don't let me down
• Get back
• Helter skelter
• Yer blues
• I saw her standing there

Bara ett litet litet axplock av världens bästa låtar.


VISSTE DU ATT-

- jag älskar whisky, helst riktigt rökig

- jag är otroligt blödig när det gäller barn och djur. Gråter typ jämt

- jag har en fetisch för riktigt snygga solglasögon. Har just nu ca 15 par.

- jag måste lyssna på musik, eller helst spelar piano eller gitarr, varje dag. Annars fungerar jag inte.

- jag är en riktigt grubblare och dagdrömmer hela tiden.

- jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en kille som var smalare än mig. Jag måste ha en rejäl Karl!

- jag har väldigt svårt att öppna mig för människor, många känner mig mest som en tuff, självsäker tjej. Mest för att det är enklast så.

- jag avgudar mina bröder.


Här är jag och äldsta finaste Eric.


TRÖTT.

jag är en tvivelaktig figur. duger ej mycket till. bakom ett hörn står döden på lut. han tar mig när han vill.


GODMORGON VÄRLDEN.

Vilken uunderbar dag! Ligger i sängen med vapendragaren och vill verkligen lyssna på Jimmy Jansson och hans geniala låt "godmorgon världen". Då blir man så lycklig. (NEJ). Jag tycker att den är skrattretande dålig och älskar att fullyssna på den, men det får jag inte för nettan. Himla hater är hon.

Nu ska vi strax upp och äta frulle och sen blir det jobb! Sömn funkade förresten inte mot förkylningen, nu är han här i full blom.. Men jag överleveeer.

Puss på er


HEJ ALLA TUFFA.

Vad gör ni, grabbar? Jag och vapendragaren sitter och kollar på CSI och gosar. Det är så sjukt mysigt att bo med nettan. Hon är nog världens bästa tjej. Fast med hård konkurrens. Men hon är mer min syster är någon annan. Det är hon och Pauline som är mina systrar. Johan är min brur!


Idag har jag jobbat och rensat ut en garderob samt handlat. En produktiv dag! Imorgon ska jag sova ut innan jobbet vid halv ett, min hals har inte varit hundra idag och jag ska försöka sova bort eventuell blivande förkylning!

Ha det så bra, guldgossar.

Puss


HUR FÖRKLARAR JAG SKITEN FÖR FOLK SOM ALDRIG LIDIT ELLER FÅTT STRYK SOM LITEN?

Man slutar inte förrän det är försent och går och lägger sig. Jag måste sluta hävda mig.





Maskinen gör så sjukt bra musik. Det är mer än bara dunka dunka. Tycker jag råå. Idag då? Jag ska hem till en kollega som ska fixa mina naglar och sen ska jag väl hänga här hemma med vapendragaren Henrietta. Skriver kanske mer senare, nu ska jag käka frulle!


Pöss


DEN DÄR ÖVERRASKNINGEN JAG UTLOVADE.

..blev aldrig av! Jag skulle egentligen klippt av mig allt hår, och skaffa en cool pojkfrisyr. Men min frisör blev sjuk och sen fegade jag ur. Hehe.

Anywho! Har just vaknat upp i GB efter en riktigt fin dag igår. Vi var först hemma hos Anette, pappas leading lady. Vi fikade och hade det mys. Sen begav vi oss efter att tag till stan och gothia tower för en riktigt fin räkmacka. Det är rätt högt det där tornet och Lill-Julia tog innerhissen upp. Som den kyckling jag är. Men efter en bärtz och lite tid spenderad däruppe kände jag att det var läge att ta tjuren vid hornen och tog glashissen ner. Jag är glad att det gick snabbt. Vilken höjdkyckling jag blivit på bara några år alltså! Löjligt.


Senare på kvällen gick vi på julmarknaden på haga och sen hem till Anette igen för pekinganka. Man fick små bitar anka som tillsammans med gurkstavar och vårlök skulle läggas på en rispannkaka och rullar ihop. Det låter kanske konstigt, men det var verkligen topnotch. Sen var det lekar och öl på kvällen, riktigt värt!



Idag väntar hotellfrukost och hemfärd. Det blir värt.


Puss på er!


MOBILBLOGGAR!

Tjena alla fanz! Jag bustade min dator OCH telefon, allt inom loppet av en vecka. Men nu är jag tillbaka, mer uppdaterad än någonsin! Med min nya älskling 4s kan jag nämligen äntligen mobilblogga!

Är just nu påväg till Göteborg med pappa, farmor och farfar där min bror Eric och hans Lindy redan väntar. Vi ska fira farfars födelsedag med en riktig mysweekend. Ska försöka hinna träffa favvomarkus en stund också. Men han flyttar ju och håller på!


Puss på er alla, och vi hörs snart igen! Lovar!


RSS 2.0