SPELA I BAND ÄR DU FÖR GAMMAL FÖR. LIVET GÅR FORT. TÄNK PÅ VAD DU GÖR.

God eftermiddag, lovers.


Fantastisk dag, härligt väder och en massa sköna människor. Konfirmationen är igång på riktigt och vi chefer jobbar som aldrig förr med de små liven. Idag har vi varit på skogskyrkogården och visat barnen hur man dör.

Sen var det lunchdags. Fick bli grillbuffé på seaside. Inte helt tråkigt någonstans. Gott. Nu är jag hemmavé och städar och fixar lite. Sen är det jag som hälsar på fina Hanna och Max som förlovat sig! Jag ska vakta deras lille mops Hugo nästa vecka, ska bli så rackarns mysigt saja.


Nä men nu ska vi röja klart här tycker jag.

Här sitter jag, Julia och Felix i PG som tre chefer.

POJKAR POJKAR POJKAR.

 - här kommer ett hundår till.
 
 
 

Hallå grabbar. Här sitter man som en annan chef vid en splitterny Macbook Pro. Ja, jag är svinnöjd. Lite enklare att blogga nu också. Idag har jag jobbat dag och sitter nu hemma hos Johan och leker med denna lilla älskling. Datorn alltså. Johan gör samma sak, fast med hans nya leksak. Johan är ju som bekant utav manligt kön, och det är såhär man umgås med individer utav just manligt kön. Eller okej, man kan ha på Family Guy i bakgrunden, men det räcker så.
 
Jag vill GÖRA grejer nu när jag är ledig. Just nu skriver jag ju, men annars får jag snart spelet! Jag tyckte vi kunde baka eller ta en sväng med bilen, mene.. Jae.. Nae vi sitter här i varsitt rum med våra datorer. Nu skrattar han bara åt mig, åh..
 
Men jag gillar honom jättemycket ändå. Så det här är inget Johanärdumihuvudet-inlägg. Mer Såhärbetersiggärnapojkar-inlägg.
 
 
 
Jag vill baka kladdkaka.

HENRIETTA HENRIETTA.

Min bästa vän. Nu sitter vi på min balkong med min nya vattenpipa och lite alkohol. Jobbar man helg får man liksom "ta helg" när det passar en. Nu ska vi bara njuta.

Ha det så bra, lovers.


PLEASED TO MEET YOU.

Nämen GODMORGON för hela jävla världen.

Sjuhundra svåra år sedan jag bloggade. Livet kom emellan.


Jag har det sjukt bra. Jobbar, härjar och målar naglarna. Det har hunnit bli sommar, om man ser till kalendermånaden. Inte så mycket annars. Det är så rackarns tråkigt tycker jag. Jag vill ha sommartajm.

Idag är jag ledig och har ingen aning om vad jag ska göra. Äta vattenmelon typ. Ta mig upp ur sängen tänkte jag också.

Hör av mig snart igen. Kanske.

PUSS


RSS 2.0