OCH JAG HAR GLÖMT BORT ATT JAG ÄR NAKEN, FÖR ATT LUFTEN ÄR SÅ LJUVLIGT LJUM.

Hej kära ni tålmodiga läsare! Idag har jag varit uppe tidigt och ätit frukost på portalen med Johan innan han for tillbaka söderut. Gick sedan ner till stan och bokrean där jag hittade en beatlesbok som jag köpte!

Hemåt igen- stannade till på blomsterbutiken på hörnet. Köpte en bukett till mig, bara för att jag är bra! Och sen är det något visst med snittblommor. Fräscht liksom. Impulsköpte dessutom det här fina ljuset. Kostade skjortan, men ångrar mig inte. Luktar nytvättat och rent, dessutom sprakar veken (som är en träflisa) som en brasa. Sjukt fint. Från amerikanska WoodWick. Yankee Candle har konkurrens! Rekommenderas starkt, finns som sagt på pomona på torpa här. 129 kr fick jag ge för detta med en brinntid på 40 timmar.

Väl hemma har jag nu planterat om både växter och kryddor och varit huslig. Ikväll ska jag och Nettan hitta på något. Hörde jag öl?

(Helgen bestod av jobb och en riktigt fin födelsedagsutgång för Gustav. )

Puss på er, hjältar.


TJÄNA FAN

Hallihallå! Julle här, men inte den vanliga julle!
Tänkte berätta lite om mig, jag heter Julia Hanna Maria Eriksson och fyller 18 om två månader! Jag är Julias lilla vän som hon ibland måste ta hand om lite extra, men för det mesta klarar jag mig själv!
Nu sitter vi och mår lite på munksjöbryggan och njuter av vårens första dag!
Det var allt från mig!
xoxo Julia!

Http://juliahannamaria.blogg.se/


TJENA LOVERS.

Här ligger man och är sjuk som en annan chef. Nae. Ganska Ovärt. Är dock piggare idag. Har varit dålig sen vi kom hem från gransnäs i fredags. Så livet sedan dess har varit ganska innehållslöst.

Idag ska jag däremot försöka laga lite god mat och kanske baka? Vill dock baka någon nyttigt. Kan man baka nyttigt och gott? Nae jag tror inte det. Då hamnar man i någon slags fiberhusk-historia och vi hör väl alla hur gott det låter?

Vem försöker de lura? Nyttiga bakverk ÄR inte goda. Inte nyttigt godis heller. Det smakar bajs! Kan man inte låta det onyttiga få vara onyttigt och det nyttiga få vara nyttigt?

Fast- chokladbollar är det ju havregryn i. Kan man göra chokladbollar med fiberhavregryn? VI KÖR PÅ DET!


Talk to you later, haters.


LÖRDAG.

Hej hjältar!

Sitter just nu med Bea, Jonathan och bröderna Nord och kikar på Family Guy. En pizza har sänkts och så även chips och godis. Nu ligger vi bara här i soffan och bakas allihopa.

Igår kom vi hem från gransnäs och på kvällen tog vi lite bärs här hos mig. Nog om det. Vi hörs snart igen!


LÄGERBLOGGAR.

Hallå alla hjältar. Befinner mig just nu på gransnäs utanför Aneby utanför Jönköping och så vidare. En riktigt go grej. Hv-läger är det här fram tills fredag. Just nu har vi lite eftermiddagsledigt så jag ligger här på kammar'n och mår som en Gud. Onekligen livet på en pinne.

Om en stund blir det snörugby. Kötta litegrann och sådär va.

Hade för övrigt skrivit ett jättelångt och fint inlägg efter lund-helgen. Men http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se för mobilen kan ibland vara lite tjurigt. Ska försöka få upp det snart igen.

Till dess - fred.


FÖRRESTEN!

..kom fram klockan sex igår. Åkte hemifrån halv elva. Skönt! Idag har jag och Johan varit i Köpenhamn. Det var mysigt.

Puss


MYSER HEM DET.

Hej grabbar. Nu sitter, Johan och resten av grabbarna och myser hem det med Golden Eye. Tyvärr inte med sushi. Det får vänta till imorgon.


TJURIG.

JA! Det är jag. Jag skulle varit framme i Lund 13.22. Jag sitter fortfarande på stationen i Nässjö. Tåget "beräknas" komma hit 14.25.. Och det där tror jag halvmycket på. Och jag som var så glad för att kunna spendera nästan hela fredagen i Lund. Får se när jag kommer ner. Sju, åtta förhoppningsvis. Men vem fan vet.

SJ-JÄVLAR.

Det värsta är att här sitter man och kan inte göra något! Blää.


FIKARUMMET.

Kollar på skit-tv på rasten! Snart dags att gå ner och jobba det sista, sen blire lund! :'D


BLOGLOVIN.

Följ min blogg med Bloglovin

OCH SÅ VAR DET FEBRUARI.

Och jag har varit ledig måndag och tisdag! Jag har hunnit med en del mysigt. Igår tog jag en skön promenad till A6, besökte teliabutiken och fixade gratis spotify premium resten utav året. (Konung). Väl däruppe sprang jag på nettan och hennes mor. Vi gick på Ikea och sen fikade vi lite. Jag for hem igen och åt middag med mamma och leif.

Sedan drog jag och nettan och groggade lite på olearys innan vi gick och såg "Simon och ekarna" på bio. Det var vi och fyra andra i salongen. Riktigt go grej. Och en bra film tycker jag. Sevärd.

Väl hemma efter bion fortsatte jag och nettan härjet lite. Vi drack fina drinkar och hade det fint. Hon stannade över och sen har vi bara degat idag innan hon drog hemåt i eftermiddags. Två riktigt sköna lediga dagar helt enkelt.


RSS 2.0