JAG SITTER HÄR OCH SKÄMS.

Ja, det gör jag faktiskt. Jag och mamma kollade på "Så ska det låta" här alldeles nyss. Senast jag såg programmet (på nittiotalet) så var det minsann kvalitét. Musikerna kunde spela, programledaren hade karisma och gästerna kunde framförallt sjunga. Helt bisarrt vad vidrigt det lät. Usch.

Nog om det! Nu har jag inte bloggat så mycket i veckan. Har jobbat en del och hittat på en massa bus. I fredags kom Markus hem från Göteborg, så han och Rebecka kom hit till mig på kvällen då jag slutat och drack lite drinkar. Vi begav oss sedan till bongo och hade en riktigt najs kväll! Igår var det jobb till halv tio och sen svängde jag förbi Jonathan på hemvägen där hela mitt fina favvogäng var och hade fezt. Själv fick man gå hem och sova, idag har jag jobbat 11-17, så det fick bli en tidig kväll. Riktigt tråkigt! Men ibland är det så, vet ni.

Imorgon och på tisdag är jag i alla fall ledig, sedan beger jag mig till Lund och favvoJohan på fredag! Ska bli så sjukt roligt. Saknar Lund.

Nu ska jag chilla lite.

Puss på er

(Mamma jobbar på lite).


MÅNDAG.

Hej kompisar!

Igår var jag ledig och var på Liban Deli med Gurra på lite lunch. Sen hade jag legendariskt tråkigt på stan innan jag gick över till prästgården för lite hv-konfa. Sen tog jag en pizza med Jonathan och hans lilla tussan. Tussan fick vara med i pg också. Vet inte riktigt om hon trivdes. Det gjorde Andreas i alla fall!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1808706/images/2012/pic_185966973.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1808706/images/2012/pic_185967024.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1808706/images/2012/pic_185967132.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1808706/images/2012/pic_185967138.jpg" class="image">


MÖMS.

Kokande vatten, saften från citron och riven ingefära. Enough said.


LÖRDAGSKVÄLL.

Hej kompisar.

Här sitter jag och kollar på P3 guld och mår. Precis käkat lite mat från libanesen på hörnet och bara myser av all snö utanför. Jo, jag vet att jag för inte alls längesen sa att jag hatar snö. Men nu ät det faktiskt ganska mysigt. Men mer får det inte bli! Då blir jag ledsen chey.

Hoppas ni har en fin kväll, lovers.


MUMS.


BARA JAG FÅR HA MITT ANSIKTE KVAR, DOLT I MIN ÄLSKLINGS HÅR.

Hej sköningar!

Vad händers? Själv ligger jag i sängen och mår. Ska snart upp och luncha lite. Eller- måste handla först- så att jag har något att luncha!

Ska göra något riktigt gott, har ingen aning om vad bara. Kanske bajstårta. Skämt åsido. Såg en repris utav Sveriges mästerkock igår. Där sa en deltagare bajstårta. Som skällsord (och om sin maträtt). Jag kissade nästan på mig där jag satt. Bajstårta liksom. Dessutom var han skåning, så det lät ju om möjligt ännu mer löjligt.


Nä, nu ska jag upp. Här kan man ju inte ligga hela livet heller!


Puss på er


EN LITEN TRALL.

http://www.youtube.com/watch?v=q4IN2ArkQ2c&feature=youtube_gdata_player

Jao.


GODDAGENS.

Ligger här i sängen om mår, det känns som att jag skulle kunna sova sju år till. Vad är upp med det? Nu ska jag i alla fall upp och käka brunch och fixa lite hemma. Sen blir det jobb i afton också, gött!

En grej jag gillar - bristen på snö! Visst, det får gärna vara lite vitt, men det här kaoset med halt väglag och att man måste pulsa fram i 2 meter snö till jobbet slipper jag sjukt gärna. Dessutom slipper jag gärna det där osköna med -20 också. Kanske blir det ingen sibirisk vinter iår som några år tidigare? Hade varit riktigt skönt att bara gå på våren direkt annars. Vinter är INTE min grej alltså. Jag hoppas att det håller i sig med det här tämligen milda vintervädret.


Nu har jag förresten bokat resa! Och jag som inte är så häftig åker inte till menorca eller Bangkok, jag drar till Skåne. Första helgen i mars åker jag till Lund och hälsar på favoriten Johan! Först och främst honom i alla fall, men förhoppningsvis lite andra sköna kompisar också. Älskar Lund. Mår alltid bra när jag är där. När jag är där är jag alltid "hel-ledig" och allt är så kravlöst och chill. Nu klagar jag verkligen inte, jag älskar mitt jobb och mitt liv här hemma. Men ni fattar- en helg av bara gött pös med favoritmänniskor. Det finns inte mycket som slår det. Jag och Johan ska försöka se till att åka över till Köpenhamn också. Det har vi sagt att vi ska göra i sju svåra år nu. Äntligen blir det nog av!

På bild- Johan i blått och Anton, en annan favvokille som också bor i lund, från vår fjällvandring 09.


Ha en fin dag, grabbar!


SÖNDAG.

Hallå lovers.


Hur är det med er alla? Själv mår man som vanligt som en kung. Har precis ätit lite hemma hos Leif. Han var varit så snäll och hjälpt mig laga min cykel.

Min helg har hittills bestått (säger/skriver man bestått?) utav kalas x2 för Rebecka x2 och jobb. Idag har jag och mor min promenerat till biltema för att köpa laglappar till våra cyklar som Leif nu fått använda och ordna. Så gatt! Äntligen är man med cykel igen.

Om en timma är det dags att bege sig till jobbet för lite gatt kvällsjobb.

Skickar också iväg en tanke till min kollega Monika som ligger på förlossningen och ska få tvillinggrabbar! Hoppas de snart vill se världen!


HÄJ.

Vaknade nyss. Somnade halv fem. Det där med dygnsrytmen.. Vi får se hur det går det! Kom ju ändå upp i ganska "vettig" tid, så nu gäller det bara att hålla sig vaken.

Igår drog jag till pg efter onsdagsmässan. Jag tänkte gå på mässan, men höll på att ladda upp en video på youtube, Facebook eller vilket forum som helst egentligen. Fick tillslut upp den. Ni kan se den på youtube, sök på molejulez. Det är alltså ett litet musikstycke jag framför. Hehe.

Väl i pg satt vi några timmar och bara mådde. Det var framförallt jag, Julia, Bea, Becka x2, Tobbe, Felix, Gustav och Matilda.


Sen kom Kenneby och hängde på mig och Gustav ut till bongo där vi tog två öl. Så småningom hamnade vi hos Kenneby och där var det Fred Åkerström och balkanmusik till klockan fyra. Så kan det gå! Idag är jag lite trött av sömnbristen, men det är nog bäst att hålla sig vaken så länge som möjligt!

Tänkte idag läsa bok och mysa på tv. Det regnar och är så tråkigt väder. Kanske tränar ikväll. Eller nej. Tränar ikväll.

Puss på er


GOD FÖRMIDDAG, LOVERS.

Det verkar som att jag äntligen brutit sista tidens sömnarytmi. Idag kom jag upp vid 9.00! (att jämföra med fredagens 16.00..) Hittills har jag hunnit vika tvätt, hänga upp ny, göra och äta frukost och småfixat lite!

Idag och imorgon är jag ledig, roligt och tråkigt. Skulle gärna jobba lite mer nu i januari, men det verkar vi vara flera som vill! Får hoppas på att bli inringd helt enkelt.

Om jag nu inte blir inringd så ska jag träna och gå på onsdagsmässa idag. Jag tänkte också börja läsa boken "En dag" av David Nicholls. Tror bestämt den är filmatiserad nu. Markus säger att boken är helt makalös, så jag ska ge den en chans. Jag är verkligen värdelös på att läsa böcker, om jag inte tycker att de är jättebra- för då sträckläser jag. Jens Lapidus böcker slukades ju på några dagar vardera exempelvis.

Bokade en tid i måndags förresten, mer om det senare! Hemligt hemligt!

Vi hörs, kompisar.



THE END OF SOMETHING I DID NOT WANT TO END. BEGINNING OF HARD TIMES TO COME. BUT SOMETHING THAT WAS NOT MEANT TO BE IS DONE. AND THIS IS THE START OF WHAT WAS.


THE WORST COMBINATION OF ADDICTIONS.

Hej grabbar! Ligger i skrivande stund i sängen och chillar. Har de senaste nätterna sovit brutalt mycket! Inatt- tio timmar! Gatt. Nu är jag utvilad och redo att möta dagen. Hade egentligen velat jobba, men har inte blivit inringd än.

Ska nog försöka göra något vettigt utav den här dagen! Jag ska garanterat träna, har riktig ångest. Det var säkert en månad sen jag var på gymmet.. Blää. Ska försöka hitta karaktären igen. Men det bästa är att är jag väl där en gång nu, så får jag en sådan kick att jag vill gå dit imorgon också. Annars ska jag nog hem till mamma och Leif och laga mat och mysa. Igår började jag jobba vid fem och innan dess åt vi svingod kyckling och spelade alfapet, så himla gött. Jag vann naturligtvis.


Lite parmaskinkakyckling


FRANKIE SAYS RELAX.

Hej gänget.


Har intagit soffläge 2.0. I onsdags och igår var jag ganska i gasen och idag är jag inte så mycket i gasen. Jag gick upp vid 16.00 idag. Behöver nog inte säga mer om det.


Annars då? Jo jag har varit i Uppsala för att fira brorsan som tagit sjukgymnastexamen. Fantastisk duktigt tycker jag. Det var mottagande av kursbevis på förmiddagen i onsdags och sen var det sittning och eftersläpp. Det var en riktigt rolig kväll. Sen soc jag i mitt egna hotellrum, ensam! Sad but true. Kom hem sent igår och var i kyrkan en sväng, sen kollade vi ett gäng på hockeyn inatt. Vm-guld! Riktigt ballt!

Nu är Ellen här och vi ska mysa och kolla på film och äta godis. För hon är så fin!


EXAMEN.

Grattis fina bror.


RSS 2.0