mother superior jump the gun.

jösses. lättnaden över att ha fått en inlämning framskjuten är enorm. idag har jag mest varit glad åt vad som väntar mig i juni, och det som väntar mig redan nästa vecka.  jag får besök av en god vän jag inte får träffa sådär jätteofta då vi bor en bra bit ifrån varandra, så det ska bli otroligt kul och skönt att få träffa denna. jag har dessutom haft tid med bakning, cheesecake har jag gjort, blev dock en ganska stor besvikelse då jag insåg att den skulle stå klar först imorgon efter en natt i frysen. men den som väntar på något gott heter det ju. idag har jag även hunnit med att ringa ett viktigt samtal och planerat inför ett datum i vår fyllt av glädje och dans.


min träning går dock sådär då jag fortfarande går runt och är förkyld och dan. imorgon ska jag i alla fall ta och promenera för att så småningom ta mig upp till den kondition jag befann mig i innan virus och bakerier kom och gjorde min kropp till ett helvete på jorden. nej, nu ska jag inte vara sådan, ett virus som detta går gladeligen över, snart är jag på banan igen. kan knappt bärja mig.



noirnox.


hiroshima.

epic fail att dubbelstäda ett hus på 500 kvadrat. men nu lägger vi det i bakluckan och tänker på aftonen har att erbjuda för oss. utgång, red stripe och kära återseenden. things are looking up. våren är dessutom påväg. jag tillsluter mig gärna till den glada skaran som välkomnar den.


noirnox.

RSS 2.0